esmaspäev, 16. detsember 2019

Suurim Aasia laternafestival

Sissepääs laternafestivali alale
Käisin vaatasin ka need vägevad valgusinstallatsioonid ära, mida kogu aeg reklaamitakse. Esmakordselt näeb meil siin Eestis seda Suurimat Aasia laternafestivali. Pean tunnistama, et need skulptuurid on ikka päris ägedad. Juba lauluväljakule minnes paistsid need säravad laternad silma, eks nii mõnigi piilubki neid tasuta.

Ka värava kohal kõrgub üks tore draakonike, nii et meeleolu luuakse juba enne, kui põhialale jõuad. Kõnnid läbi kõrgete lillede allee ja siis tervitab sind jõuluvana. Edasi on juba enda otsustada, kas ostad midagi söödavat-joodavat või lähed kohe valgust imetlema. Laval toimuvad ka etendused, aga mina seda eriti ei jälginud. Ma läksingi rohkem just nende valgusskulptuuride pärast sinna, tahtsin eelkõige pandasid ja draakonit näha. Peale installatsiooni nägin ka teistsugust pandat, kellega paljud pilti tahtsid teha. Panda oli palju suurem tõmbenumber kui jõuluvana. 

Rohkem ma teid jutuga ei tüüta, vaadake pilte ning minge siis ikka ise kohapeale kaema. See pikk draakon oli küll jumala kihvt. Ühtedeks mu lemmikuteks jäidki pandad, ema pärast kodus ütles, et ega varsti neid teistmoodi enam näegi. Üsna hirmutav mõte iseenesest. Flamingod olid ka ägedad, peaaegu igaüks ise poosis. Jõuluvana oli oma saaniga, suured konnad, igasugused teised eksootilised loomad, suured uhked linnupuurid. Seal on, mida vaadata.







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar