esmaspäev, 19. juuli 2010

Just embrace what's everywhere.

Oh what a night is tonight
I think I'm ready to fight
Now that my broken bones all have been healed
I think I'm starting to feel

Kuna eelnevad päevad on kõik olnud ilusad päikesepaistelised, siis oli vaja teha heina. Kuna täna sadas vihma, siis lõppes tänasega orjapõli...vähemalt mõneks ajaks. Pole vaja enam kõrvetava päikese käes lolli mängida ning kõigile demonstreerida, et tegelikult olen mina Liivimaa parim riisuja. Loomulikult on asi nii ka ilma demonstreerimata ;) 

Nagu ikka, ei möödunud tööpäevad ilma vigastusteta. Reedel hammustas mind mingi räige putukas - neid hammustajaid oli ikka rohkem, kuid ühe hammustused olid kohutavad. Siiamaani on need ilusti-kenasti näha. Mingil imelikul põhjusel hakkas mu põlv, kus 2 hammustusjälge, hiljem hullult valutama. Valutas veel terve eilse päevagi. Eile õnnestus mul end rohutüükaga vigastada. Tore auk suure varba juures. Juhhei! Peale selle hakkas väikese sõrme pealt nahk maha tulema. Kõige hullemaks vigastuseks võib vist aga pidada seda, et mingist hetkest alates lakkas mu mõistus töötamast ning suust tuli ainult lolli iba, mida ise ka kuulata ei suudaks. Kõik kuulasid ja naersid...ei tea, kas see tuli sellest, et kõik olime enamuse ajast päikese käes veetnud?


Tegelikult pole see asi nii hull midagi. Täna on kõik juba korras. Mõistus töötab jälle nii nagu peab.

Päikeseloojangud on ilusad olnud. Kõige ilusam oli vist täna, aga mul ei olnud kaamerat käepärast. Ja ärge laske end pildil eksitada, tegelikult ei olnud väljas nii pime midagi :) 

Mosquito, mosquito
Buzzing around
Landing on my knee
How can I truly be angry with you?
All you want is to be part of me


Mis värvi on Timmu silmad?

There's something in your style
In the sun
You turned into the wind and took all my surprise
And like a million eyes on me, on me, on me

2 kommentaari:

  1. Rohelised! ... i think :D
    Ja minu arust peaks see pilt Timmust sul ka seal ülal olmea, kus iganes sa oma kõige paremaid pilte üles paned!!!!!!!!! :DD

    VastaKustuta
  2. Rohelised ja punased ;)

    Mu pildid polegi enam kusagil üleval...vähemalt praegu

    VastaKustuta