pühapäev, 19. juuli 2009

ameerika autod ja mina

Peale kahte magamata ööd oli mõnus kell kuus hommikul voodisse kukkuda ning siis 5 tundi magada. Need viis tundi tundusid igavikuna.

Samas ei saa ma siiamaani aru, miks ma üritustelt alati kehavigastustega naasen. Näidati ju ainult ilusaid ameerika autosid ja tehti head eesti muusikat. Kõige toredam on muidugi see, et mul õnnestus oma sõrm veidi ära põletada. See on juba pikem jutt, aga pikk jutt on sitt jutt. Vähemalt ei läinud mul nii viletsasti nagu sellel tüübil, kelle käe mu õde katki hammustas :D Mina ei tea, miks ta seda tegi, aga tagajärge ma nägin. Hiljem otsisime plaastrit ning tüüp sai selle mingitelt abivalmis soomlastelt.

Loomulikult oli tore vaadata laagris kakerdavaid joodikuid, kes oma pudeleid maha pillasid. Kuna reaktsioonikiirus andis neil ikka sellises konditsioonis soovida, siis voolas pool kallist märjukesest maha :)

Lapsed loopisid friikartuleid ja mängisid veega, kuni mõni mees kraani kinni keeras ja voolikust enam vett ei tulnud. Väikemeestele olid telefoninumbrid käte peale kirjutatud, sest issid pidid laagris olema. Meile teadustati valjul häälel, et nad võivad igal pool olla ja et nad võivad ka kadunud olla :) Ühesõnaga oli kõik lubatud.

Mingil hetkel avastasin ma Ultima Thulet kuulates enda kõrval kana. See kana kukkus veel mu pead nokkima. Olgu, tegu oli lihtsalt mütsiga, aga mina ei suutnud enam tõsiseks jääda.

Nii mõnigi ei uskunud, et me Tixiga õed oleme. Samas ütlesid paar tükki kohe, et me oleme õed. Tehke nüüd siis selgeks, kuidas see inimaju töötab.

Kui ma pildimajandusega mingi aeg ühele pole saan, siis näete ehk pilte ka. Mõnele sai lubatud, et laen pildid MySpace'i. Nojah, neid pilte ikka on x)

3 kommentaari:

  1. Ma hakkasingi juba mõtlema, kuidas see kana su pead ulatus nokkima ja mõtlesin, et vb ta lendas sulle pähe siis x) But nooooo, leidub ka teisi mooduseid :DD kana istus kellegi teise peas?

    Umm... siiski, kuidas sa sõrme ära põletasid ja miks su õde kiskja on xD

    VastaKustuta
  2. Ok, sõrme põletamises on süüdi tegelikult minu püromaanist õeke, kes on vist marutõbine.

    VastaKustuta
  3. :O

    Take her to the doctor! Fast!

    VastaKustuta