esmaspäev, 13. juuli 2015

American Beauty Car Show 2015

Nädalavahetusel oli Haapsalus selline tore üritus nagu American Beaty Car Show.  Põhimõtteliselt tähendab see seda, et linna vallutasid ameerika autod ja kummikärsatamislõhn, sekka ka muusikat ja purjus ülemeelikuid inimesi. 

Sel aastal oli siis üritusel väike juubel, nimelt oli see 15. autonäitus. Seal näitusel on, mida vaadata. Sel korral jäid mõned autod kohe esimese ringiga silma, sest need olid veidi omamoodi. Seda muidugi ainult heas mõttes. 

Ausalt öeldes käib sellel üritusel vist kolme sorti inimesi. Esiteks muidugi suured USA autode austajad. Olgem ausad, vanemad ameeriklased näevad ikka väga ilusad välja ka. Pealegi saan täiesti aru, kui hasarti võib nende taastamisega minna. Mõni nõuab ikka kõvasti tööd ja hea on ju pärast tulemust teistelegi näidata. Teiseks on seal alati inimesi, kes on rohkem esinejate pärast kohal. Pean tunnistama, et ka mina ise sobitun rohkem siia kategooriasse. Hixi juba teab, et sel korral oli minemine kindel hetkel, mil The Darknessi tulek välja kuulutati. No tõesti, see tegi otsustamise ikka väga kergeks. Kolmas inimgrupp sellise ürituse puhul on need, kes lähevad telklaagrisse jooma. Selliseid ikka leidub ja neil juhtub ka nii mõndagi. 

Kuna ma ise kuulun teise - osalt ka esimesse - kategooriasse, siis peangi siinkohal natuke artistidest rääkima. The Sweeti esinemine jäi ära, sest laulja tõmbas selja ära vms. Polnud hullu, sest Texas Oil oli kohal ning nii saigi seda kollektiivi näha lausa mõlemal päeval. Dee Snider tegi hiljem Sweeti kulul natuke nalja ka. Dee Snider tegi üldse nalja. No selle mehe jutt jookseb hästi, see on kindel. Muigama võttis juba enne tema lavale tulekut tõsiasi, et nii mõnelgi polnud õrna aimugi, kellega üldse tegu on. Kardan, et mõni ei tea siiamaani, keda ta täpselt seal laval nägi. 

Teise päeva avalöögi andis taas Texas Oil, kuid teine bänd, mis mõned tunnid hiljem lavale astus, tõmbas rahva ikka tõsiselt käima. Steve'n'Seagulls ei jäta vist tõesti kedagi külmaks. Vähemalt tahaks seda loota. Muidugi ei puudunud eesti muusika. Sel aastal hoidsid meie lippu kõrgel SHCBB ja Metsatöll. Viimast vaatas The Darknessi bassist küll vist veidi üllatunud näoga, vähemalt tundus nii. Ma täpselt ei tea, sest tal olid päikeseprillid ees. 

Olengi jõudnud oma lemmikuni. The Darkness tegi kõik täpselt nii nagu neilt oodatakse. Pole midagi parata, mõni on showmeheks loodud. Ma pikemalt ei hakkagi kirjutama, minge parem vaadake pilte. Muide, seal on üks pilt, mis mind iga korda naerma ajab. Kes ära arvab, milline, saab endale pai teha.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar