kolmapäev, 10. detsember 2014

10. detsember: Lehttaignarullid pohlamoosi ja verivorstiga

Kõigil, keda lihtne verivorst juba ära tüüdanud on, soovitan küpsetada neid kiiresti valmivaid saiakesi. Meie leidsime sellise retsepti ühest vanast ajalehest ning see läks kohe katsetamisele. Päris head said.

  • pärmilehttainast
  • pohlamoosi
  • majoraani või punet
  • verivorsti
  • muna

Rulli lehttainas veidi õhemaks, määri pohlamoosiga ja pudista üle hakitud verivorstiga. Puista peale veidi punet või majoraani. Keera tihedasti rulli. Seejärel lõika rull 2 cm paksusteks juppideks ja tõsta need pabervormidesse asetatuna ahjuplaadile. Pintselda pealt munaga, küpseta ahjus 225 kraadi juures 10 min.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar