laupäev, 28. mai 2011

I got to get away, study my geography


Hurraa, ma olen haige! Ma saan aru, et te imestate, et see nii kaua aega võttis, aga nüüd on see juhtunud. Mul õnnestus külma saada ning nüüd on mu pea paks. Coldrexi mõju all ei lähe geograafia õppimine ka just kõige paremini, aga ma ei kurda. Peaasi, et silmad veel lahti püsivad ja ma saan õppida. Ja pealegi pole see geograafia nii raske midagi. Kes siis ei teaks, et õhk liigub kõrgema rõhuga alalt madalama rõhuga alale ning tänu kasvuhooneefektile on elu maal üldse võimalik? Peale selle oskab küll igaüks nimetada 27 Euroopa Liidu liikmesriiki.

Kõige toredam on nohu. Taas õnnestub mul ühest ninasõõrmest vaid verd nuusata. No oma teada pole nii kõvasti nuusanud, et veresooned seal katki olla saaksid. Kust kurat see veri tuleb siis? Köha on ka tagasi. Ma ei tundnud sellest vahepeal puudust ka ega midagi, aga tundub, et tema minust tundis. Kuradi köha, saa ilma minuta hakkama, raisk!

Nüüd hakkan ma jalgpalli vaatama ning jooma. Muud pole ju teha.

2 kommentaari:

  1. Geo eksamiks terveks!!! See on käsk! Ravimina saadan palju kallisid *kallikallikallikallikallikallikallikallikallikallikallikallikallikallikallikalli....*

    VastaKustuta
  2. Küllap ma eksamiks ikka terveks saan. Tänud kallide eest, neid läheb ikka vaja :)

    VastaKustuta