kolmapäev, 29. aprill 2009

Pardid!

Me avastasime, et aias ühe õunapuu otsas on sinikaeltel pesa. Tegu on vana varesepesaga. Nad ehitasid selle eelmisel aastal, aga seal pesal ei olnud siis kedagi. Nüüd on pardid selle hõivanud.

Ema ei tahtnud sugugi uskuda, et partidel puu otsas pesa on. Vanaema oli juba ühel hommikul öelnud, et part lendas puu otsa. Ema oli vaatama läinud ning nägi parti ploomipuude all tatsamas.

Täna ronis Silver puu otsa ja pardimamma pistis lendu. Seepeale ronis ema ka puu otsa, et asjas ikka veenduda. Ma andsin talle kaamera ka, et ta siis seal olles pilti ka juba teeks. Pilt on siinsamas kõrval, nii et vaadake.
Kolm muna on pesas, aga kahe muna koored on puude all maas. Arvatavasti on varesel õnnestunud kaks muna juba kätte saada. Loodan, et pardimamma pesa pealt rohkem jalga ei lase. Samas üritame sellel lollakal varesel (Meil on erinevad varesed siin. Igaühel oma iseloom.) silma peal hoida.

Eks siis saate mingi aeg ka update'i partide tegemiste kohta. Loodetavasti saab sellest pesal istumisest ka asja ning nad ei pea tänavu lastetuks jääma.

1 kommentaar:

  1. ooo... niice ja huvitav :P

    kenad pildid ka muidugi x)

    VastaKustuta