laupäev, 19. november 2022

Ransack the mall ehk sobilik vegan advendikalender igale maitsele

Misfortune Cookies kalender
Juba järgmisel pühapäeval on esimene advent, mis tähendab, et detsember hiilib vargsi ligi. Seega on praegu küll viimane aeg endale üks sobilik vegan advendikalender välja valida. Tegelikult oleks seda pidanud juba varem tegema, sest kalendrid hakkavad poodides vaikselt otsa saama. 😲

Siinsed soovitused on küll nummerdatud, aga nad ei ole kohe kindlasti paremuse järjestuses. Kalendreid leiab väga erinevast hinnaklassist ning mõned välja toodud on ikka üsna kallid, aga õnneks on ka soodsamaid variante. Loodan siiski, et igaüks leiab endale sobiva nii sisu kui hinna poolest. 

1. Tee ise! See on küll nüüd kõige lihtsam variant, kui Sul kodus muidugi väikeseid karbikesi on. Lihtsalt täida karbid hea-paremaga ning kaunista vastavalt oma soovile. Või kaunista karpe koos lastega ning kommid pane sisse hiljem. Käsitööpoodides on isegi advendikalendrite toorikuid, mida siis hiljem ise värvida ja kaunistada saab.

2. Päkapikupakk. See on põhimõtteliselt eelmisele punktile jätkuks. Ökosahver pakub vegantoodetega päkapikupakki, mille sisu saad siis oma advendikalendrisse panna. Kui ise teha ei viitsi, siis sisustuspoodidest leiab jõulukaunistusi, mis ongi tühjad advendikalendrid. Need on juba värvilised ja mõni lausa tulukestega. Muidugi on antud soovitus ka abiks igale päkapikule, kes meelehead sussi sisse toob.

3. Roheboxi advendibox. Rohebox on vegantoodete üllatuskast. Kui tavaliselt avad kasti ja näed kohe põhimõtteliselt kogu sisu, siis advendibox varjab oma üllatusi veelgi enam. Hea kingiidee.

4. Misfortune Cookies advendikalender. Mul on see olnud ja see on lihtsalt üliäge. Eriti sobib see musta huumori austajatele ja neilegi, kellele klassikalised jõulud väga ei meeldi. Müügil peaks olema Selverites, võib-olla on ka kusagil mujal.

5. Seebergeri vegan kalender. Seda olen samuti näinud Selveris. Pähkleid ja kuivatatud puuvilju on talvisel ajal eriti hea nosida, nii et see advendikalender on super idee. Seda ostes tasub aga tähelepanelik olla, et kogemata teist varianti ei osta.

Seeberger pähklitega kalender
6. NOMO kalender. Olen kuulnud, et NOMO šokolaad on hästi hea, aga ise pole veel maitsta saanud. Prisma valikus on ka Goodio advendikalender. 

7. Super Fudgio piimašokolaadidega advendikalender. Orgaaniline ja gluteenivaba, piima asendab kookos ning riisijoogipulber. Pidavat lausa suus sulama. 

8. Windel advendikalender. Veel üks klassikaline kalender, see sisaldab ka sarapuupähkli pastat. Lingi lisasin põhimõtteliselt pildi pärast, et ikka teate, millist otsida. Neid oli minu teada ka Horteses, ehk on mujalgi.

9. Kummikarudega kalender, sest kõik meist ei ole ju šokohoolikud. Greenest pakub ka lehmakommidega kalendrit

10. Vürtside advendikalender. Tegelikult üsna hea, et maiustuste kõrval pakutakse ka midagi veidi teistsugust.

Peale nende kõigi on veel English Tea Shop teedega advendikalendrid, firma kõik teed pidavat vegan olema. Stockmanni valikus on ka paar eksklusiivsemat vegan advendikalendrit. Võib küll öelda, et meil on siin valik kõvasti paremaks läinud, nii et pole ise vaja enam välismaalt tellida.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar