teisipäev, 29. detsember 2015

Jõululinik

Jõulud on küll nüüdseks läbi, aga ma polegi veel oma linikut teile näidanud. Nägin sel kuul natuke vaeva ja heegeldasin näpud villi. Tunnistan, et liialdan natuke, aga oma blogis ju võib. Tegelikult oleksin juba varemgi selle postituse teieni toonud, aga linik sai alles jõululaupäevaks valmis. Mingil hetkel avastasin, et olemasolevast rohelisest heegelniidist ei piisa ning pidin seda juurde tellima. Täpselt 2 lehte oleks tegemata jäänud muidu. Kujutate ette, 2 lehte. See pole just suur materjalikulu, aga just nii palju oleks puudu jäänud. Edaspidi tuleb varuga arvestama hakata.

Linik valmis selle juhendi järgi. Hoiatan juba ette ära, et see on ingliskeelne. Antud projekt on oma aega oodanud tegelikult päris pikalt juba, sest juhendi printisin välja samal ajal kui roosidega liniku oma. Nüüd saan selle siis oma "to do" nimekirjast maha kriipsutada, kui mul selline asi oleks.

Sel korral ei käinud Timmu materjaliga mängimas. Küll aga üritas meie Bertakene valget heegelniiti süüa. Mingil hetkel õnnestus tal isegi mudase käpaga liniku pihta anda, nii et ma pidin oma kätetööd isegi pesema natuke. Ausõna, lemmikloomadega ei hakka kunagi igav. Nüüd aga pean ma välja mõtlema, mida jaanuaris meisterdada...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar