teisipäev, 14. oktoober 2014

Sixx:A.M. - Modern Vintage (2014)

Sixx:A.M.-i kolmas stuudioalbum on nüüd fännide suureks rõõmuks ilmunud. Kannab see nime Modern Vintage ning tegu esimese plaadiga neilt, mis pole raamatu soundtrack. See võib olla isegi nende seni parim album. Lihtsalt seepärast, et siin saavad kokku mitmed erinevad stiilid ja mõjutused ning need töötavad koos hästi. 

Albumi avalöök "Stars" on üpriski võimas ning jõud ei rauge niipea. Kõva andmine käib nii spordimeeskondade seas juba lemmikuks saanud palas "Let's Go" kui ka kaheksandas loos "Hyperventilate". Plaadi keskel võtab korraks hoo maha albumi ainus ballaad, milleks on cover The Carsi kunagisest hitist "Drive".

Modern Vintage'ilt leiab muidugi ka vastakaid arvamusi tekitanud esiksingli "Gotta Get It Right", mis üllataval kombel ei kõla mitte ühegi teise looga sarnaselt. Kui neljas rada "Get Ya Some" loob kujutuspildi grotesksest maskiballist, siis "Miracle" on hoopiski tõeline diskolugu. Nagu vana hea Bee Gees. Samade mõjutustega on muideks ka deluxe versioonil leiduv pala "Let It Haunt You (So Beautiful)". Kõige selle juures pole mehed aga ära unustanud seda, kust nad tulnud on. Albumi kolmas lugu "Relief" sobiks samahästi ka The Heroin Diaries Soundtrackile. Samuti on lugude temaatika üpriski sünge nagu Sixx:A.M.-i puhul ikka.

Kui kaks eelmist albumit kõlasid üsna ühtemoodi, siis Modern Vintage on küllaltki erinev. See on sügav kummardus muusikale, millega mehed üles kasvasid ja mis neid aastate jooksul inspireerinud on. See on erinevate stiilide kompott roki mahlas. Samas on see kõik piisavalt teada-tuntud Sixx:A.M.-i nägu, nii et fännid peaksid rahul olema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar