reede, 1. juuni 2012

roheline salat

Tegelikult olen ma selle postitusega lootusetult hiljaks jäänud. Nimelt on tegu ühe toreda salatiga, mille koostisosadeks küllaga rohelist loodust. 

võilillelehti
nurmenukulehti
värsket kurki
hapukoort
soola

Mõlema taime lehed ja kurk hakkida. Peale valada hapukoort ja segada. Soovi korral maitsestada soolaga. Mina sõin kõrvale viilu praetud leiba, väga maitsev kooslus oli.

*Võilillelehtede puhul on soovitav süüa noori lehti, mis pole veel päris sirgeks tõmmanud. Suurtes ja vanemates lehtedes on rohkem mingit ainet, mille nime ma ei mäleta ja mis liiga suurtes kogustes võib olla tervisele isegi kahjulik. Just seetõttu ma oma postitusega hiljaks jäänud olengi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar