pühapäev, 15. jaanuar 2012

vürtsikad porgandimuffinid


100 g pehmet võid
1,25 dl fariinisuhkrut
1 toasoe muna
3 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
100 ml toasooja piima
piparkoogimaitseainet
(kardemoni, muskaati)
2 dl riivitud porgandit
poole apelsini koor ja mahl

Sega jahu, küpsetuspulber ja maitseained. Vahusta või suhkruga, lisa muna ja jätka vahustamist. Lisa riivitu porgand, apelsinikoor ja -mahl ja sega ühtlaseks. Lisa vaheldumisi jahu ja piim ning sega veelkord tainas kergelt läbi. Tõsta paberiga vooderdateud muffinivormidesse või silikoonvormi ja küpseta eelkuumutatud ahju keskosas 220 kraadi juures umbes 15-20 min.*

Päris mõnusa maitsega muffinid. Tegin neid mitu korda ning ühel päeval võtsin tööle ka kaasa. Kõigile meeldisid, kes sõid. Originaalretseptis on ka ingverikreem, aga kuna kõik siin ingverist just vaimustuses pole, siis selle jätsin ära.
*Retsepti otsa komistasin selles blogis ringi vaadates.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar