neljapäev, 19. mai 2011

In a candy shop around the corner

the girls are hanging out at the candy store
pumping quarters into the phone
'cause they don't want to go home

and I think,
what if no one's watching
what if when we're dead, we're just dead

Käisime eile õhtul L.-iga väljas. Jube lahe oli. Jalutasime linna peal niisama ringi. Käisime Aafrika rannas istumas. Istusime siis ja vaatasime vett. Rääkisime niisama maast ja ilmast, veidi klatši ka sekka. Kumbki meist ei saa aru, kuidas mõni inimene nii loll saab olla ja siis arvata, et on jube tark, osav ja mida kõike veel. Meid paneb selline asi õlgu kehitama. Peale selle kõndisime veel promenaadil. Väga ilus oli. Samuti oli seal väga palju kalamehi. Ei tea, kas neil näkkas ka.

Käisime veel lossipargis kiikumas. Vallikraavis on tore lastemänguväljak. Noh, lapsi seal ei olnud, nii et me tundsime ise sellest lõbu. Kõik teised, kes sinna ära eksisid, vaatasid meid kui napakaid. Arusaadav, eks me ole selliste asjade jaoks natuke liiga vanad, aga kes keelab meil lõbutseda. Kõik ei saa endale niisugust asja lubada. See on muide inside joke, nii et ärge muretsege, kui te aru ei saanud.

Täna käisime poodides. Oli paari asja vaja, aga jõudsime taas selgusele, et me oleme provints mis provints. Õudne mõeldagi tegelikult. Vähemalt sai uues kommipoes käidud. Ostsime kummikomme. Pärast käisime veel pitsat söömas. Tellisime ühe hästi vürtsika pitsa ja esimeste suutäitega oli küll raskusi. Vähe jäi puudu, et silmist pisarad oleksid tulnud. Vähemalt oleme nüüd üle hulga aja jälle koos linna peal käia saanud. Meil mõlemal oli vaja veidike tuulutust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar