teisipäev, 18. jaanuar 2011

Tell Monday I'll be around next week

Expecting sex and drugs;
Instead they were drinking herbal tea -
There was a dealer selling mugs.

Mul õnnestus hommikul ilusti seliti käia ja pea ära lüüa. Jube naljakas on vaadata, kui selline asi filmis juhtub, aga endal on ikka valus ka. Terve päeva siis veetsingi mingis mõnusas udus, mis pole tegelikult siiamaani ära kadunud.

Kooli ma ei jõudnudki. Arvatavasti oleks ma end tee peal nagunii surnuks või vähemalt vigaseks kukkunud. Olgugi, et käin nagu mingi 80aastane. Seega veetsin oma päeva teed juues...ja veel teed juues. I self-medicate with tea.

Tegelikult võtsin mingi hetk ka valuvaigistit ja kerisin paariks tunniks teki alla. Peale seda oli kohe palju parem olla. Ausõna, ma pole mingi ravimite fänn. Hea meelega hoiaks neist kõigist eemale, aga häda ajavat härja ka kaevu.

Muide, ma tahan T-särki selle pildiga. Ma tahan, et mul hommikul normaalne olla oleks, sest ma ei soovi homme koolis oma marki täis teha. Ma olen tänase päeva jooksul juba küllalt tõestanud, et tõesti lõin pea ära.

Peale selle tilkus jälle laest vett alla. Vaat see on, kui katus auke täis ja pööningul vann lumesulamisveega üle ajab. Kõige toredam oli muidugi see, et meile toodi küttepuud, mis on nüüd mõnusasti vee sees. Hurraa, elagu esmaspäev!

4 kommentaari:

  1. Ma pole su peapõrutusest veel miskit aru saanud xD räägid sama juttu, mis tavaliseltki. Sellise T-särgiga oleks väga uhke ringi käia (Y)

    VastaKustuta
  2. Seda seepärast, et me nii vähe rääkinud oleme. Mõne teisega rääkides olen suutnud ikka toredalt ämbrisse astuda xD

    VastaKustuta
  3. We all loooove Mondays :D. Don't we ? :P.

    VastaKustuta