esmaspäev, 20. september 2010

Yes, autumn's here again

So set your restless heart at ease
Take a lesson from these Autumn leaves
They waste no time waiting for the snow
Don't argue now you'll be late
There is nothing to investigate

Kolmapäeval arsti juurde selle jubeda köha pärast. See aga ei tähenda sugugi seda, et ma siin niisama passin ja loodan terveks saada. Homme - kella järgi juba täna - lähen ilusti kooli, ülehomme ka. Homme on veel matemaatikas töö ja eesti keele õpetaja räägib üle, mida tema kirjandidest ootab. Seega on väga vaja minna. Peale selle on veel see lubadus, et käin kogu aeg ilusti kohal. 

Kuna arstile mineku tõttu pean kolmapäeval linna minema, siis mõtlesin, et lähen käin raamatukogust ka läbi. Ma soovin kunstiajaloo referaati teha ikka rohkem kui 2 allika põhjal. Nojah, internetist saab ka materjali, aga raamatud on ikka kaalukamad. Olgem ausad, juhendajad ikkagi soovivad kasutatud materjalide all erinevate raamatute pealkirju lugeda, mitte erinevaid veebilehekülgi. Mõni teeb oma referaadi ainult wikipedia põhjal, mis on peaaegu et kuritegu. Kõigile on ju teada, et seal olev info pole usaldusväärne. Võib-olla olen ma lihtsalt nii vanakooli inimene, et lihtsalt pean nina raamatus materjali otsima. 

Peale selle tahaks jubedalt sügiseseid pilte teha, aga ilmad on liiga jubedad selleks. Ei, mulle meeldib vihm ja ma võiks vabalt seda pildistada, aga ma tahan neid värvilisi lehti, mis päikese käes nii ilusalt säravad. Küllap jääb see fotografeerimine juba neljapäeva. Loodetavasti on siis piisavalt päikesepaisteline ilm. Minu poolest võib vahepeal hoovihma tulla, aga peaasi, et ka päikest antakse. Siis saab ehk ka selle aasta esimesed tõeliselt sügisesed pildid tehtud. Polegi tegelikult ammu korralikku pikka jalutuskäiku ette võtnud. Luban, et panen ennast soojalt riidesse.

Saate aru, mu lemmikaastaaeg on käes ja ma ei saagi seda korralikult nautida. Kuigi jah, ametlikult pole veel sügis kätte jõudnud, aga sinna pole ju enam palju aega jäänud. Jah, vihmapiiskade võidusõitu aknal jälgida, teetass käes, olen juba saanud. Samas pole seenel käinud, pole korralikul jalutuskäigul käinud, pole saanud piisavalt sügist sisse hingata. Ma pean sel nädalal saama kopsud sügisesest õhku täis hingata, lihtsalt pean. Arvestades sademete hulka, oleks vist kummikuid vaja. (Võib-olla tuleb mingi aeg kummikupostitus :P) 

The evening breeze will start the trees to cryin'
And the moonlight hides its light
When you get the blues in the night

2 kommentaari:

  1. Said sa lõpuks omale kummikud, mis tahtsid või otsid alles?

    VastaKustuta
  2. Ma ei saagi endale kunagi ilusaid kummikuid :(

    VastaKustuta