teisipäev, 14. september 2010

I got sunshine in a bag


Kuna ma olen nii mõneski blogis, mida ma aeg-ajalt külastan, seda näinud, siis otsustasin sama asja ka ise ette võtta. Nii palju ma tean, et tegu pidi olema mittemeemiga. Noh, sellised ongi need kõige nakkavamad. Minu koti sisu näeb enamasti välja selline. Sealhulgas pole õpikuid, sest ega ma neid iga päev kaasas tassi. Mul nimelt pole iga päev kooligi. 

Tavaliselt on mul kotis ka mingi juturaamat, aga seekord juhtus teisiti. Veel pean mainima seda, et mul on tõsine plaan oma kott välja vahetada. Mul muidugi on teisi kotte ka, aga just seda kasutan ma kõige rohkem. See mahutab palju, piisavalt palju. 

Kuna ma pilti tegin oma väikese Olympusega, siis andestate ehk ka mõnevõrra viletsama kvaliteedi. Näete ju isegi, et minu tõeline armastus Nikon on pildil. Enamasti pistan ma oma kullakese hommikul ikkagi kotti. Mine tea, mis võib juhtuda. Peale selle on mul alati Philipsi mp3-mängija, milleta ei suuda ma juba mõned aastad elada. Samuti peab mul kotis olema plaastreid ja komme, ma lihtsalt ei saa teisiti =)

PS: Kotis leiduv rämps kahjuks pildile ei jõudnud. 
PPS: Rahakotis on ka mõned vanad tšekid, mida ma kunagi õigel ajal ära ei oska visata, bussipiletitest rääkimata.

2 kommentaari: