teisipäev, 16. veebruar 2010

got it on Tuesday

Kui keegi suudaks mulle öelda, mille kuradi pärast ostsin ma mõned odavad B-kategooria õuduakte DVD-d? Eks ikka seepärast, et end hiljem ribadeks naerda. Muud seletust siin ei ole. Peale selle ostsin ma uue hambaharja, mis oli sitaks kallis minusugusele kirikurotile, desinfitseerimisvahendit ja mingi 3 CD box seti täis punkrocki. Kassapidaja nägu oli seejuures väga tore, aga veel toredam oli ühe mutikese nägu.

Ma avastasin, et ma ei leia vist kunagi endale enam korralike teksaseid. Proovisin ikka mitut paari, aga ei midagi. Enamus olid liiga laiad ja 2 paari liiga kitsad. Mulle ei meeldi kitsad teksad, tulge lööge mind nüüd maha. Siis vaatasin ühte väga suurt numbrit ja mõtlesin ühte säärde ronida. Hea, et terve mõistus (naerukoht!) võitu sai. Ma tõesti ei salli poodlemist. Ma lausa jälestan seda. Võiks olla nii, et lähen poodi ja kõik on ilusti olemas ka ja sobib ning ma ei pea sajas erinevas poes käima, et kõike vajalikku saada. Ja parema meelega šoppan ma üksi, kui koos mingi eidekarjaga, kes kõik annavad enda arvates "head" nõu.

Avastasin, et igavusest teen imelikke asju. Näiteks hakkasin proovima kõikvõimalike punaseid ja lillasid huulepulgatoone. Haha, kõik teavad, et ma ei ostaks kunagi endale lillat huulepulka ja õiget punast pole minu jaoks vist olemas. Loomulikult oli mõnus napilt-napilt bussist maha jääda. Tavalise sõimuvalangu asemel ma hoopis naeratasin ja nautisin jalutuskäiku "värskes" õhus. Hea, et mul on pika säärega saapad, mis jalast ei lenda ka siis, kui ma kogu tee paelad lahti käin. 

Ausõna, mõne inimesega rääkimine, ei tule vist psüühikale kasuks... 

Ahjaa, head vastlapäeva!

10 kommentaari:

  1. Mes õudukad ja mes punk-rocki, täpsemalt seltsimees neiu, paluks täpsemalt.
    Vastuse eest ettetänades - MNC
    :D

    VastaKustuta
  2. Filmid: 30 Miles
    Woods of Evil
    Butchered

    Ja punk-rocki sellistelt tegijatelt nagu Bad Religion, Sham 69, Nina Hagen, The Damned, The Vibrators, Sid Vicious. Tegu siis üllitisega, mis kannab nime Punk Bastards.

    VastaKustuta
  3. Pungikompa ei paku pinget - liiga palju saastet...
    Kahet esimest filmi ei tea, aga kolmandat olen vähemalt kolm-neli korda, poeriiuli ees seistes, käes veeretanud, aga ostmata jätnud kuna niigi on nimekirjas alati 7 - 8 vaatamata filmi ning kõvaketas ei ole kummist krt... :)

    VastaKustuta
  4. Hah, seda ma arvasingi
    Tule külla, võime kõik kolm järjest ära vaadata ;)

    VastaKustuta
  5. yeah..no shit, ya're Sherlock...

    Hmm..ka see küllakutse on kommentaariumi flirt ? :D
    Muuseas, ma kasutan seda hiljem sinu vastu, kuskilt jäi mulle silma, et sa elad Haapsalus ja kui see tõele vastab siis olen HÖFFI ajal kohal ja tahan näha kõiki kolme saastakat!!!

    ok, ok, ok....rahu ainult rahu, saad üksi ka nende vaatamisega hakkama- suur tydruk juba!
    See-eest võid sa mulle suvel soovitada, et kuhu kuradi kohta sealkandis telk püsti panna..Butcheredi ma olen selleks ajaks naguinii juba ära ostnud ja kahjuks ka vaadanud.

    Ps. Ma ei ole muuseas üldse kindel, et kas sa elasid Haapsas või lihtsalt mainisid seda jutu sees...

    VastaKustuta
  6. Ahjaa...kolem saastakat järjest vaadata pole mõtet kuna viimased kaks ei mõju siis positiivselt...sama mis üritada näiteks mingit anekdootide raamatut ühehooga läbi lugeda ja lõpus imestada, et miks see enam nalja ei tee.

    VastaKustuta
  7. Jajah, kommentaariumi flirt ikka. ;)

    Elan täpselt Haapsalu külje all. Kui vaja, võid oma telgi meie õues püsti panna. Huvitav, miks peaks keegi vabatahtlikult suvel siiakanti ronima üldse...

    Muide, mul pole tegelikult plaanis kõiki kolme järjest ära vaadata.

    VastaKustuta
  8. Mõtlesin, et vean see aasta oma kargud HÖFF-ile, aga uurisin vahepeal asja ja tuli välja, et see krt on aprillis mitte Mais. Aprillikuu ja telgis magamine...I'm not sure..

    VastaKustuta
  9. Suve teemal ma päris kindel polegi, eelmine suvi korraldati seal paar konsat, millewst minupoolne osavõtt jäi puhtalt sellepärast ära, et ma pole haapsslaus kunagi käind ja südaöine telgipüstitamisepisood tundmatus kohas, lõppeb sellega, et ma ärkan üles keset kõige kärarikkamat lasteaeda vms.
    Pealegi ma eelistan telgijama päeval kaelast ära saada ning, et minu äraolekuajal jääks selle sisemus revideerimata, tuntud tuvastamatute isikute poolt...

    VastaKustuta
  10. Telki pole vajagi, võid meie juures lakas magada.

    VastaKustuta