laupäev, 29. august 2009

pills, demons etc.

Kas aspiriini ja paratsetamooli miksimine on hea idee? Või köhasiirupi joomine otse pudelist? Kusjuures ma ei teadnudki, et meil köhasiirupit on, aga ma leidsin selle külmkapist. Kõlbab oktoobrikuuni, seega kõik on korras :)

Te oleksite pidanud mu hommikusööki nägema. Ma ei suutnud eriti süüa, seega sõin pool kurki. Hahaha, ma olen ikka hädine. Peale selle võtsin 2 paratsetamooli ning jõin köhasiirupit. I'm so fucking weird... Kuna arseeni ega viina pole (rääkimata konnadest), siis lepin ma sellega, mis mul on.

Magada ei saa ma muide enam peaaegu üldse. Unemaailm on mingi teine reaalsus, kuhu mind ei lubata. Huvitav, kelle kuradi ma nii välja vihastasin? Asi pole selles, et mina und ei vaja. Asi on selles, et uni mind ei vaja... Võib-olla see peotäite viisi tablettide söömine ka kasuks ei tule.

6 kommentaari:

  1. what about sleeping pills :/

    VastaKustuta
  2. Mul mingi hull töötervishoiu arst soovitas kunagi peavalu vastu miksida 3000 paratsetamooli, 2000 aspiriini + miski kolmas asi mille nimi siiani meeles pole ja see ära juua. Ei pidavat tapma muud kui minu kangemat migreenivalu.

    Köhasiirupit ja seda Sudafedi vaarikamaitselist nohusiirupit joon vabalt otse pudelist... ühest pisemast pudelist saab kaks suuremat sõõmu. Perearst saaks südamerabanduse ilmselt kui ta teaks kes ma oleks ja kui teda vähegi huvitaks (ilmselt pigem ei huvitaks).

    VastaKustuta
  3. sleeping pillsid unusta ära, ma õgisin vahepeal tonnide viisi rahusteid , anti-psühhotte, anti-depressante ja võimalik, et midagi veel...tulemuseks oli, et ma õgisin neid järjest rohkem ja rohkem ning mõju oli, et ma viibisin mingis idiootses seisundis nii magades kui ärkvel olles- otsest vahet ei olnud, millestki aru eriti ei saanud, ega huvi ka ei olnud ning telekast tulev värviline ja nimetu pilt oli parim mis maailmas väljamõeldud.
    aga jeh see ajahetk oli seda vaja...

    Paratsetamooli , aspiiriini ja ibumax- i purusegu ninnatõmbamine annab tulemusi, see pole üldse nii radikaalne lähenemine kui alguses tundub...aga igaksjuhuks ma väidan ,et mina pole seda maininud...inimesed on erinevad siiski...

    VastaKustuta
  4. ja mida ma kõhuvalu puhul tegema peaks?

    VastaKustuta
  5. hmm... hea küsimus

    VastaKustuta
  6. ja mida ma kõhuvalu puhul tegema peaks?/-/

    Tahad väita , et sa pole ühtegi Alien-i seeria vilmi näinud ve?

    Ok, sa ei pea midagi tegema, äälien tuleb ise välja mingihetk kui ta piisavalt suur on, senikaua on saast leivakotis neh...

    Võllanali ma tean ja hirmus kohatu, aga ma teesklen , et ma ei möista seda...

    VastaKustuta