laupäev, 28. märts 2009

Party!

Eile siis käisime I juures. Saime L-iga poe juures kokku. Ostsime oma joogid ning helistasin siis Hixile, et teada saada, kui kaugel ta on. Ta oli peaaegu poe juures. Käskisime tal siis poodi minna ja omale ka joogid ära osta. Jutustasime pärast natuke ning hakkasime I poole minema.

Millegipärast otsustati seegi kord Africasse minna. Ma vihkan juba seda klubi. Sel korral oli muusika vähemalt parem ning me tantsisime nagu segased. Seda sõna otseses mõttes. Täielikud maniakid. Kuigi me kõik ütlesime, et ei oska tantsida, tegime me seda ikkagi. Tegelikult ütlevad vist kõik inimesed, et ei oska tantsida. Sain teada, et esmaspäeval oli koolis olnud kuumaks teemaks see, et mind Afrcias nähti. Seekord nägi mind ainult üks endine klassiõde ning ma arvan, et sel korral sellele kuulujutud ei järgne. Kuigi ma olen sellega juba harjunud. Minu eluga käivad need paratamatult kaasas. Ma arvan, et seda võivad paljud enda kohta ka öelda. Mul on mitme kuu passiivse suitsetamise ports ka juba ammu käes... 

Jalga lasime me siis, kui pidu läbi sai. Lihtne ja loogiline. Läksime tagasi I juurde ning jõime veini. Tegelikult me seda seal päris palju ei joonud, sest L tahtis koju magama ning mina tahtsin lihtsalt koju. Igatahes saime me V-ga natuke nalja. Nimelt tuli R koju ning kutsus oma sõbra V ka sinna. Kui me tagasi jõudsime, saime tühjade pudelite järgi aru, kui kuradi palju need tüübid joonud olid. V oli teki all ning mingi hetk võtsime me teki endale. Põhjendasime seda sellega, et me varbad külmetavad :) Mõne aja pärast märkas ta, et Hixi on kadunud. Küsis, kuhu me selle neljanda tüdruku panime. R ei saanud aru, kuid siis tuletasime talle Hixit meelde :) Me panime V-le nimeks Punik. Kuna mõnel inimesel on siiamaani lehmafetiš x) 

Saatsin L-i koju ning jalutasin ise ka koju. Teed olid tühjad ja lumised. Kell 5 hommikul ei peagi nad teistsugused olema. Mingi lind laulis juba. Varajane linnuke :) Täis peaga on uni nii magus. Ülejäänud ajal nagu eriti magada ei saagi. Igatahes magasin poole üheksani ning siis mõtlesin, et vara veel ärgata. Magasin seejärel veel poole 12ni. Mõnus! Nüüd libistan rahus siin Rocki ning tahan kommi. Imelik, või mis? 

I'm not a party girl, 
I don't like to smoke 
I'm not a party girl, 
I don't like to drink 

Ma ei suitseta ju :) I'm outta here!

5 kommentaari:

  1. Ai-ai-ai! Ma olen siiski see, kes inimestele meelde ei jää x)

    Oooh... ma sain just aru, et mind võib siis panka röövima saata ju x)
    Noone will notice xDD Let`s go, sweatheart!

    VastaKustuta
  2. Let's go hon! We'll get rich ;)

    VastaKustuta
  3. Hixi on jah meil siin täitsa vasakule :D

    Ning Trixi.. urr peoloom :D

    VastaKustuta
  4. Ow yesh u are (AA)!

    VastaKustuta