pühapäev, 15. märts 2009

Bloody interesting

Kuna ma eile õhtul ei bloginud, arvate te nüüd vist kõik, et mul on elu. Jay!

Käisime eile siis Hixi juures. Kõigepealt sai nalja sellega, et me läksime õega läbi "metsa" ning Hixi oli tee peal. Ma siis helistasin talle ja ütlesin, et näen teda. (Ta vist ei julge varsti enam telefonile seepärast enam vastatagi.) Otsustasime siiski inimesi mitte ahistama hakata. Seega ostsime popcorni ja juua. Läksime siis Hixi poole ja vaatasime seda "minu" filmi. Kuna ma olin sealsamas juures, oli Hixil veelgi parem võrrelda. Isegi mu õde ütles, et see on nii minu moodi.

Hixi andis mulle veel ühe kummipardi. Ma kardan juba temaga kokku saada. Pärast tuli välja, et Martinil pidi ka part olema. Scary!

Peale filmi vaatamist passisime me niisama ja mullitasime. Mingil hetkel ronisime akna peale mullitama. (Muide, me Hixiga ei kuule vist enam kunagi sõna mull õigesti xD Tänu mu õele.) Meil oli loomulikult ka publikut. Ega me siis niisama lollid ole, meile ikka meeldib, kui publik ka on.

Akna peal olles saime teada, et ühed Hixi naabrid on homod. Me järeldasime seda sellest, et kaks tüüpi olid mõlemad poolalasti. Vahepeal toimus ka mingi kahtlane action, millest oli suhteliselt raske aru saada. Mingi hetk aga tormas korteris ringi mingi vanamutike, kes mõni hetk hiljem lahkus. Muide, Hixi paljudele naabritele vastasmajas meeldib poolalasti ringi jalutada. Äkki paneks kardina ette? Ma saan aru, et puhkepäev ja kes see ikka vaatab, aga noh, meie ju nägime. Ühed hakkasid suitsu tegema ning vaatasid siis meie mullitamist. Mingid tüübid istusid kooli juures ning naersid seal vaikselt.

Hiljem nägime korrus homodest allpool murdvargaid. Igatahes selline mulje meile jäi. Äkki pandi korteris tuled põlema ning 2 tüüpi mustade mütsidega hakkasid ringi kõndima. Meile tundus, et korter on peaaegu tühi. Üks meestest kehitas õlgu ning teine kukkus mõni hetk hiljem helistama. Tellimustöö, oleme me nüüd veendunud. Rääkis oma jutu ära ning minut hiljem olidki nad läinud.

Ma tapsin Hixi ära. Vähemalt selline mulje jäi naabritele, kes seda varjudemängu nägid. Ma hiljem panen siia võib-olla pildi ka, siis saate aru. Ime, et keegi meile politseid ei kutsunud. Kuigi jah, politseid oleks üllatanud see plakat, mis uksel oli. (Minu meistriteos!) See tasuta kallide plakat muidugi. Väiksese kirjas oli veel, et "alates teisest 5.- tk".

Meie seltskonnaga liitus ka Martin. Sõime siis pitsat ning tegime veel mulle. Mullitamisega oli see lugu, et vahepeal käisime kaupsis mullitajaid juurde toomas. Martinil palusime ka Kastanist läbi minna ning vaadata, kas seal mullitajaid on. Kahjuks ei olnud :(

Vahepeal tundus tõesti, et hakkame lõket tegema. Minu idee oli lõke teha prügikastide läheduses asuvasse tünni. Hiljem naersin, et siis oleks naabrid arvanud, et ma üritasin laibast lahti saada. Mu õde ja Martin on aga täielikud püromaanid. Kui nad teile külla tulevad, siis peitke ära küünlad, tikud ja kuivanud toataimed x) Soovitatav oleks ka nad läbi otsida, et neil tulemasinaid või tikke endal kaasas ei oleks ;)

Siis oli aga meil aeg koju minna ning Hixi ning Martin tulid saatma. Me võtsime plakati loomulikult kaasa. Mõni vahtis plakatilt lollil ilmel, mõni naeris. Meile lasti isegi signaali. Üks auto peaaegu et peatus. Me olime nii lähedal, aga ometi nii kaugel kallidest... Peaaegu, peaaegu. Vahepeal lendasid nad kõik lumehange. (Mina sinna sita sisse vabatahtlikult hüppama ei hakanud.) Ja siis üritasid Hixi ja mu õde postitantsu teha. Me ütlesime, et see post tuleb kaasa võtta ning Hixi korterisse püsti panna. 

Mingi hetk läks põsemuside andmiseks ning Hixi lõi oma nina vastu mu õe põsenukki ära. Sellest saime me aru alles siis, kui Hixi nina verd jooksma hakkas. (Muide, mu jope on nüüd verine :( Võin täpsustuseks neile, kes ei tea, öelda, et see on põhiliselt valge :( ) Mu õde andis siis esmaabi. Kuna ta teadis, mida teha, siis ei hakanud ma enam õpetama. Ootasime ja ootasime ning olime juba valmis ka kiirabisse helistama. Õnneks jäi verejooks pidama. Läksime siis Statoili nuususid ostma. Väljas hakkas Hixi nina jälle verd jooksma. Seega taas veidike esmaabi. Sellest tuli ka postituse pealkiri. Kuna meil oli kogu aeg huvitav, siis ma mainisin, et "bloody interesting". Hixi käskis selle pealkirjaks panna ning seda ma ka tegin.

3 kommentaari:

  1. oh well x)

    I had a lot of fun x)

    VastaKustuta
  2. Awesome times :)...And there can be many more like that if only someone wants and trys to let that happen.

    VastaKustuta