teisipäev, 1. juuli 2014

With doilies on tables and cats on the couch

Ma mõtlesin, et prooviks iga kuu mingi laheda käsitööprojektiga hakkama saada. Juunikuus valmis üks linik. Juhendi leidsin interneeduse avarustest. Kel soovi, võib ise ka endale ühe linikukese meisterdada. Seda loomulikult juhul, kui te heegeldada oskate. Samas, mingisugune algoskus peaks ikka kõigil olema, sest koolis õpetati/õpetatakse ka sedasorti asju. Isegi poisid õppisid seda natuke, aga see vist oleneb koolist.
Mina printisin õpetuse välja, et ka ilma arvutit käima panemata saaks heegeldada. Kui te aga ei taha paberit raisata ja valutate südant vihmametsade pärast, siis võib ju mõnest nutiseadmest ka seda juhendit järgida. Kahjuks on juhend ingliskeelne, nii et siin on üks takistus neile, kes keelt ei oska.
Ma ei tea, kui palju aega mul selle liniku heegeldamisele kulus. Tegin seda ju ikkagi jupikaupa ja otseselt kella ei vaadanud. Mõni päev möödus nii kiiresti, et heegelnõela ei jõudnudki kätte võtta. Samas tundub, et vilunud tegijal kulub üsna vähe aega, sest ahelsilmustest koosnevate kaarte ühendamine ei ole raketiteadus. Ka lilled ja lehed valmivad üllatavalt kiiresti. Kuna need ühendatakse heegeldamise käigus, pole ka muret ühendamisele kuluva aja pärast.
Hoiatan, et kassiomanikel võib kuluda natuke rohkem aega. Nimelt otsustas Timmu, et ta peab ka aitama. Või noh, heegelniiti püüdma, sest tegu on ilmselgelt vaenlasega. Samas on täiesti võimalik, et ta tegi seda lihtsalt suurest tähelepanuvajadusest. Õnneks jäid nii töövahendid kui ka valmiv töö terveks. Kogu heegeldamise käigus ei saanud ka ükski kass viga, nii et lõpp hea, kõik hea.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar