esmaspäev, 30. november 2009

10 põhjust, miks loomad on paremad kui inimesed

1. Loomad ei löö sulle nuga selga. Enamus loomi ei saaks nuga isegi hoida, kui nüüd päris aus olla. Loomad on lihtsalt nii ustavad, et nad ei tee midagi, mis sulle haiget teeks. Nuga seljas on muidugi väga valus.

2. Loomad ei valeta. Tegelikult ei valeta ka väikesed lapsed, aga kes neid ikka kuulab. Loomad ei oska rääkidagi, kuidas nad siis saaksid sulle näkku valetada...Ei saagi, ei taha ka. Loomad on ausad.

3. Loomad ei teeskle. (Kui sa just ei palunud oma koeral surnut mängida.) Loomad ei teeskle, et on su sõbrad - nad lihtsalt ongi seda. Loomad ei teeskle, et sa meeldid neile. Kui sa ikka ei meeldi, saad sellest ka kohe teada. Niimoodi on lihtne elada.

4. Loomad ei karju su peale ilma põhjuseta. Nad ei karjugi. Kui nad teevadki natuke valjemat häält, on see enamasti su hoiatamiseks. Nad ei kuku lõugama, kui sa pole hommikust söönud või telekanalit ei vaheta. Nad ei kisa, kui sa ei ütled. Nad ei karju ainult seepärast, et arvavaksid nagu sa neid muidu ei märkaks.

5. Loomad oskavad lohutada. Kui sa oled kurb, mõistab su lemmikloom seda kohe. Ta tuleb su juurde ja paneb pea su põlvele või ronib sulle sülle. (Oleneb looma suurusest.) See iseenesest on juba rahustav. Inimestega on tihtilugu nii, et nad lihtsalt kaovad ära. Lasevad sul nutta ja kurbusest hulluks minna, sest nad ei oska lihtsalt midagi öelda või teha. Loomad oskavad...

6. Loomad ei nõua sult pidevat koduste tööde tegemist. Neile piisab sellest, et nad saavad süüa ja häda teha. Neile piisab sellest, et sa neile pai teed või nad välja lased. Nad suudavad ka rahus elada, kui sul on masendus ning sa ei viitsi nõusid pesta ega koristada. Neile isegi meeldivad tolmurullid ja mustad. toidujäänuseid täis, nõud kraanikausis ja köögikapil. Must pesu kõlbab neile väga hästi "pesaks" ning peeglil olev kärbsesitt ei ärrita neid põrmugi.

7. Loomad ei ürita sind käsutada. Inimestel on komme "nõu anda". Tegelik eesmärk on aga hoopis see, et sa teeksid seda, mida nemad tahavad ja ütlevad. Inimestel on komme ka otse öelda, et tee seda ja tee toda. Lisamata jääb tavaliselt see, et nad ise ei viitsi seda teha. Loomad ei oska käsutada, nad oskavad sind suunata jalutusrihma või toidukausi juurde. Elementaarsed asjad, mille sa mõnikord unustad, aga hea meelega teed, sest siis on su lemmik õnnelik ja sina ise ka.

8. Loomad ei kritiseeri su välimust, muusikamaitset jne. Nad võtavad sind sellisena nagu sa oled. Neil on täiesti ükskõik, kui sa juuksed kammimata jätad ning terve päeva raskemat muusikat kuulad. Neid ei huvita, et su sukasilm jookseb või et su kingapael lahti on. Neid ei sega sinu klassikalise muusika lembus ega Lady Gaga armastus. Kui sa nende jaoks liiga valjult muusikat kuulad, annavad nad sulle märku, aga lugu vahetada ei palu nad sul kunagi. Neil on ükskõik, kui palju ja mida sa sööd. Nad ei vingu selle kallal, et su soeng või mantel on "nii eelmine hooaeg".

9. Loomad ei hädalda iga kord, kui sa reede õhtul sõpradega välja minemast keeldud. Tegelikult on nemad selle üle isegi rõõmsad. Nagunii on inimesed liiga palju ära ning veedavad liiga vähe aega oma lemmikutega. Nad ei hõõru sulle seda äraütlemist veel nädalaid või kuid nina alla.

10. Sa ei pea endale lemmikut võtma. Võib-olla sulle ei meeldi loomad või sul lihtsalt pole aega. Sel juhul ei pea sa endale lemmiklooma võtma, vaatad ainult loodussaateid ja käid loomaaias. Kui sulle ei meeldi inimesed, siis pead sa neid ikka taluma. Võid üksi elada, aga kuskil puutud nende rõvedate inimestega ikkagi kokku. Ja kui sa üksikuks tahad jääda, siis vaadatakse, et sa oled imelik. Lemmikloom ei pea olema, elukaaslane või abikaasa peab. *insert retarded smiley*

5 kommentaari:

  1. Kas ma tohin sulle pai teha?
    See ei näi õige, et inimene, kelle blogipostitustestki õhkab nii suurt headust ja armsust, näib nii kurb.

    Ma teeks sulle kalli ka, kui sa lubad. Kalli on alati hea saada mu meelest.

    VastaKustuta
  2. Võib teha nii pai kui kalli.

    Mu kurbus läheb varsti jälle üle. Tavaliselt on nii, loodan, et ka seekord.

    VastaKustuta
  3. Muidugi karjuvad ja kuidas veel.
    Minu hajameelsuse juures tõsine nuhtlus - jalutan mõtteisse uppunult mööda tänavat ja järsku prantsatab vastu aeda mingi lõugav koll, nii et ma südame kloppides ja röögatades õhku hüppan. Vastik.

    VastaKustuta
  4. Minu tõprad igatahes teesklevad küll ja kuidas veel. :D Iga kord, kui ma vorsti söön, näeb üks neist välja nagu oleks juba tema vanaema näljas hoitud. Teine teeskleb koduteel, et ta jalg valutab ja ta ei saa normaalse kiirusega kõndida - kui ots ümber keerata ja parki tagasi minna, pole jalavalu enam kuskil.

    VastaKustuta
  5. Mulle meeldivad ka loomad rohkem...Damn evil mitmenäolised inimesed -.-* kui arvad et tead kedagi siis just lüüakse nuga selga ja keeratakse.

    VastaKustuta