neljapäev, 12. märts 2009

Emilie Autumn

Ma ju ütlesin teile :)

PRESSITEADE 12.03.2009

Ekstravagantne sooloartist Emilie Autumn 17. aprillil klubis Tapper.

Reedel, 17. aprillil astub Tallinnas rokiklubi Tapper lavale "The Asylum Tour - The Gate II" tuuri raames Emilie Autumn USA'st. Stiili poolest "viktoriaanliku industriaali" alla liigitatud ning show'de poolest "seksikaks gooti-kabareeks" tituleeritud kontserdid on muutnud Emilie Autumni üheks nõutuimaks alternatiivse elektroonilise muusika artistiks kogu maailmas, millest annavad tunnistust külalisesinemised Leno ja Lettermani jutusaadetes, väljamüüdud tuurid ja figureerimine edetabelite tippudes ning muusikaajakirjade esikaantel. Emilie esineb koos taustabändiga, mis on samas ka tuleneelajatest, silmamoondajatest ja akrobaatidest koosnev näitetrupp, mistõttu meenutab kontsert Broadway produktsiooniga rokishow'd.

Sissepääs kontserdile algab kell 18:00 ja Emilie Autumn astub lavale 20:00. Paaritunnisele kontserdile järgneb autogrammisessioon. Üritus on vanusepiiranguta.

Ansambli Hole laulja Courtney Love'ilt hüüdnime "anarhistlik viiuldaja" saanud Emilie Autumn alustas oma lemmikinstrumendi mängimist juba nelja-aastaselt. Kuus aastat hiljem astus ta Colburni näitekunsti kooli, kus ta oma sõnul kõigi õpetajate meelehärmiks "elas ja toitus ööpäevaringselt tuntud viiuldaja Nigel Kennedy teostest". Viieteistkümneselt võitis Emilie stipendiumi Indiana ülikooli muusikakoolis, kuid lahkus sealt paari aasta pärast, sattudes õppejõududega pahuksisse oma ebatavalise muusikalise väljendumise ja välimuse tõttu. Autumn kandis juba tollal pikki lillaks värvitud juukseid, korsette ja tanksaapaid, mis ilmestasid tema "Opheliac" plaadile järgnenud perioodi. Kodulinna Los Angelesse naastes huvitus Emilie renessansi ja barokiajastu muusikast ning alustas tõsisemalt oma loomingu kirjutamist ja plaadistamist.

Tänaseks on Emilie Autumnil kuus stuudioplaati, tal on oma parfüümisari ning riidekollektsioon ja tema sulest on ilmunud kaks luuleraamatut.

Piletid klubis Tapper toimuvale kontserdile tulevad müüki esmaspäeval, 16. märtsil kell: 10:00 kõigis Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades hinnaga 250 krooni. Piiratud koguses 195-krooniseid sooduspileteid müüakse esmaspäevast Tallinnas kaupluses "Lasering" (Pärnu mnt. 38).

Vaata ka:
http://www.emilieautumn.com/
http://www.myspace.com/emilieautumn


I really really wanna go!!!

5 kommentaari:

  1. Arrr... kust ma raha võtan????????????

    VastaKustuta
  2. Ma mõtlesin ise sedasama :( Ma lihtsalt pean mingi viisi leidma, lihtsalt PEAN x)

    VastaKustuta
  3. Oot. Et Riiga sõit jääb ära?:P
    Krt. Jälle valesti.

    VastaKustuta
  4. Jah, möku :) Loodetavasti sõidan ma kõigest Tallinnasse x)

    VastaKustuta
  5. Hetkel on soodukaid saada veel vaid Tapperist!

    VastaKustuta